Botiga a Granollers


¿On som a Granollers?

La botiga Punt Love - Condoneria Granollers està situada dins de les Galerías Comercials de Sant Carles. Al Carrer Sant Jaume, 10-14, Local 6 i 7. (A 10mts. De la "Quincalla-Bijuteria", el Mercat i Pàrquing de Sant Carles).. 

Inaugurada a l'octubre de l'any 2003, va esdevenir la primera botiga totalment especialitzada en la venda de productes eròtics del Vallès.

La Botiga Eròtica del Vallès des de 2003 al seu servei

Telèfon botiga Granollers: 938790347

Horari:

de dilluns a dissabte de 10h. a 13:30h. i de 17h. a 20:30h.A la nostre botiga hi podràs trobar:

- Més de 110 tipus de preservatius diferents, nacionals i d’importació.

- 40 tipus d’oli de massatge: comestibles, calents, aromàtics, etc.

- Més de 70 tipus de lubricants: amb base d’aigua, comestibles, efecte calor, efecte fred, amb base de silicona, amb sucre, sense sucre, amb cànnabis, anals, hidratants, etc.

- Més de 20 jocs de taula per a parella o grups! Divertits o/i explicits!

- Juguetería eròtica per a elles o parelles… Tot un món, més de 80 joguines de silicona Fun Factory, làtex, plàstic, vidre, etc.

- Juguetería eròtica per a ells o parelles… no podia faltar tota mena de juguets eròtics per al sexe masculí! Tenim més de 12 variacions de joguines, símils a vagines, culs i boques.

- Boles xineses o de Geisha. Aquest apartat és molt important per a la teràpia del sòl pèlvic femení, en tenim més de 15 diferents: de plàstic, de làtex, de silicona, de jelly, or, goma, plata, cyberskin, etc.

- La gamma de productes eròtics nº1 al món: SHUNGA EROTIC ART .

- Conjunts de llenceria d’alta qualitat importada directament dels Estats Units i al millor preu.

- Llibreria eròtica, sexual i del Kamasutra. Comptem amb una gran selecció de més de 30 referències literàries.

- Bromes eròtiques i regals picants. Posa’ns a proba tu mateix! T’oferim quasi el 100% de totes les referències del mercat i si no ho tenim t’ho portem en un màxim de deu dies, obsequiant-te amb un regalet per les molèsties!
Destaca la col.lecció d’ossos més picants i més venuda a tot el món: Bad Taste Bears, en exclusiva per al Vallès.

- Objectes per a comiats de solters i soltera. Vine a la nostre botiga i descobreix el món dels comiats de solters, trobaràs de tot! Per al nuvi, per a la núvia i per als acompanyants, sempre amb el millor preu del mercat! A més, som organitzadors de comiats de solters i solteres des de l’any 1998. Visita’ns: www.ComiatsdeSolters.com“El mundo de las Despedidas de Soltero/a”

 


Pose’t en contacte amb nosaltres: Contacte!
Nota Legal y LSSI      

Condoneria Granollers - Sex Shop & Condoneria - Galeries Sant Carles, local 7
Tenim tot tipus de: Condons, olis, lubrificants, llibres eròtics, sex-toys, joguines eròtiques, Bad Taste Bears "els osos mes picants", llencería eròtica, jocs de taula, etc.
Treballem amb les millors marques: Durex, Bad Taste Bears, Billy Boy, Hot Rubber The Condom, Prime, Rfsu, World Best Condoms, Control, Shirley of Hollywood, Fun Factory, Hot, Lelo, Excite, Togy Games, Spencer & Fleetwood, Toy Joy...
Oferim el servei i totes les opcions de: Tapersex a domicili, Comiats de solter i soltera, Sexyboys & sexygirls de la mà de: Millors, esdeveniments a la carta "L'agència de Granollers".
Veniu a visitar-nos, botiga oberta a tots els públics.
Estem a Granollers Carrer de Sant Jaume 10-14, dins de les Galeries Sant Carles en el local 7

Enllaços d'interès:
Comiats de Solter i Soltera | Strippers para fiestas